Nieuws uit Wijnegem

Wijnegem

Nieuws uit Wijnegem

Vier gemeenten praten over bouw nieuw gezamenlijk zwembad Voorkempen: “Wie durft er mee springen?”

15/06/18 02:57 - Zoersel, Schilde, Wijnegem en Wommelgem voeren overleg voor de oprichting van een intergemeentelijk zwembad. Er is al een intentieverklaring tot samenwerking, maar het is lang niet zeker of alle nochtans door N-VA gedomineerde gemeenteraden zich daarachter kunnen scharen.

40 mensen verliezen hun baan bij sluiting Peek & Cloppenburg Wijnegem Shopping Center

13/06/18 18:20 - Peek & Cloppenburg sluit op 14 juli voor goed de deuren van haar winkel in het Wijnegem Shopping Center. De 40 personeelsleden verliezen hun baan. De P&C-winkel op de Meir blijft wel open en is nu de enig resterende vestiging van de Duitse modeketen in ons land.

Geen happy end voor mama eend zonder hoogtevrees

12/06/18 06:16 - Herinnert u zich de moeder eend nog die uitgerekend het terras van een appartement, drie hoog in het centrum van Wijnegem, had uitgekozen om haar negen eieren te leggen? Het is geen happy end geworden.

WK voetbal op groot scherm: politiezone Minos trekt alle korte verloven voor manschappen in

07/06/18 18:45 - De politiezone Minos heeft tijdens het WK voetbal, dat binnen een week begint, alle korte verloven ingetrokken om de veiligheid te kunnen garanderen tijdens de vele evenementen waarbij de matchen van de Rode Duivels op groot scherm worden getoond.

Sofie (23) heeft vakantiejob van het jaar beet: 1.500 euro budget om te shoppen en nog voor betaald worden

07/06/18 06:15 - Sofie Van Hooydonk (23) kan niet wachten om aan de ‘ideale vakantiejob’ te beginnen. Uit meer dan 200 inzendingen werd zij gekozen om de virtuele ambassadrice te worden van het Wijnegem Shopping Center.

Wijnegems bedrijf produceert plafonds van kleedkamers Rode Duivels

06/06/18 18:22 - Onze Rode Duivels en ook heel wat andere topteams zullen zich dit WK omkleden in kleedkamers waarvan de plafonds geproduceerd zijn in Wijnegem. Steenwolbedrijf Rockfon levert namelijk de akoestische panden en plafonds. Het bedrijf uit Wijnegem is dan ook zeer vereerd om aan zo'n grote opdracht te mogen meewerken.

Win een zitbank van het Wijnegem Shopping Center

06/06/18 13:31 - Wijnegem Shopping Center gaat haar meubilair vernieuwen en geeft de oude stoelen en banken gratis weg aan verenigingen.

Shop en win zitbank

06/06/18 02:57 - Wijnegem Shopping Center gaat zijn meubilair vernieuwen en geeft de oude stoelen en banken gratis weg aan verenigingen.

Japanse topchef strijkt neer in Wijnegem

02/06/18 02:57 - Voor liefhebbers van de Japanse keuken opent op 6 juni een nieuw walhalla op de Kanaalsite van Axel Vervoordt in Wijnegem. Topchef Hideki Matsuhisa (46) die in Barcelona twee gerenommeerde restaurants heeft, start er een derde zaak.

Wijnegemnaren meteen verzot op Pinguïnijsjes

02/06/18 02:57 - De Deurnese ijsventer Woody de Beuckelaer moest vrijdag meteen flink aan de bak bij de opening van zijn Pinguïn­filiaal op het Marktplein in Wijnegem. Leerlingen van het Annuntia Instituut, maar ook bezoekers van de wekelijkse markt, vormden een lange rij en kregen een gratis bol cadeau. Gelukkig kreeg Woody hulp van N-VA-burgemeesters Ivo Wynants (Wijnegem) en Tjerk Sekeris (Deurne), die deze samenwerking tussen beide gemeenten kwamen vieren.

Zelf nieuws uit Wijnegem?
Deel ervaringen over WijnegemWijnegem

„ Alles over Wijnegem op Woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken